Winterse omstandigheden

28 februari 2018 - Het KNMI heeft code geel afgegeven in verband lokale gladheid door sneeuw(resten) en een gevoelstemperatuur van -15 graden. Deze gladheid leidt helaas wel eens tot ongewenste en gevaarlijke situaties. Wij kunnen deze zorg voor u uit handen nemen door het sneeuwvrij maken van wegen en/of paden en door de gladheid te bestrijden.
 
Gebr. de Ronde maakt het terrein van uw organisatie sneeuwvrij vóór openingstijd, zo zullen medewerkers en bezoekers geen overlast ondervinden. Eventueel kunnen we ook preventief zout strooien. Door de weersvoorspellingen in de gaten te houden zullen we strooien voordat de gladheid optreedt.
  
Gladheidbestrijding voeren wij desgewenst uit op afroep (in overleg met u). Het voordeel hiervan is dat u alleen betaald wanneer van onze diensten gebruik wordt maakt. Om snel en adequaat in te kunnen grijpen voeren we gladheidbestrijding alleen lokaal uit (in tegenstelling tot onze andere werkzaamheden), namelijk in de gemeente Buren, Culemborg, Tiel en Geldermalsen.
  
Neem voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte contact met ons op, dit kan per telefoon op 0345-501770 of per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">