CO2-prestatieladder: 2017 afgerond

29 januari 2018 - Nu 2017 is afgelopen, kan de balans worden opgemaakt. In 2017 is onze totale CO2-uitstoot gestegen naar bijna 500 ton. Om onze uitstoot in de diverse jaren t
kunnen vergelijken wordt onze uitstoot vergeleken op basis van het aantal machines/bedrijfsauto/vrachtwagens per jaar. Wanneer een bedrijf groeit en daardoor meer inzet heeft van onder andere materieel, is het logisch 
da
t de uitstoot van het bedrijf groeit. De gemiddelde uitstoot per machine/bedrijfsauto/vrachtwagen was in 2017 12,07 ton, terwijl dit in 2015 nog 12,56 ton was. Een daling van 3,9%!
 
 
 
  
Ook in 2017 hebben onze zonnepanelen weer groene stroom opgewekt; bijna 31.600 kWh. Dit betekent dat ook in 2017 het elektriciteitsverbruik van Gebr. de Ronde volledig gecompenseerd wordt met de opgewekte energie!
 
Elk jaar pakken wij verschillende reductiemaatregelen op om onze uitstoot steeds verder terug te dringen. Graag willen wij u vragen om met ons mee te denken om de uitstoot nog verder terug te dringen.
Heeft u een tip of een idee voor ons, dan horen wij het graag! We zullen de beste inzending belonen met een klein presentje! U kunt meedoen door uw idee aan ons te mailen, dit kan aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tips en idee├źn zijn altijd welkom, maar als u mee wilt doen voor het beste idee, dan ontvangen wij deze graag voor 1 mei 2018. 
 
 
Zonnepanelen