Nieuwe gazonmaaiers

30 april 2018 - Na een koud en nat voorjaar is het maaiseizoen weer begonnen en zijn onze medewerkers hard aan de slag gegaan met het maaien van onder andere de gazons en grasvelden in de Gemeente Zeist.

Aanvullend op ons materiaal hebben wij twee nieuwe gazonmaaiers gekocht. Allereerst een Stiga Park Pro IX met een Pro EL QuickFlip maaidek van 1,25 m. Deze machine kenmerkt zich door zijn compactheid en flexibiliteit en wordt ingezet op kleine locaties waar hoge kwaliteit wordt verwacht.

Daarnaast is, om aan de wensen van onze opdrachtgever te voldoen, ook een nieuwe LT-F3000 Triple Turf Klepelmaaier aangeschaft. Deze machine is, zoals op de foto's te zien, uitgerust met een drietal maaidekken. Deze Klepelmachine is uitermate geschikt om te gebruiken bij gazons en grasvelden die met een mindere frequentie worden gemaaid en waarbij het gras dus langer is.

Denk jij bij het zien van deze machines, daar wil ik ook op werken!? Wij zijn nog steeds op zoek naar ervaren en gemotiveerde medewerkers. Neem snel contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0345 - 501770.

We hopen op een mooi zomer- en maaiseizoen!

  

trace affiliate linkAIR MAX PLUS