Gebr. de Ronde in de prijzen gevallen bij Marktdag GWW, Amsterdam

20 november 2018 - Afgelopen dinsdag 6 november waren wij te gast bij de Marktdag GWW van de gemeente Amsterdam. De marktdag is de gelegenheid voor de gemeente om in gesprek te gaan met aannemers, advies- en ingenieursbureaus over de voorbereiding en uitvoering van projecten, het verbeteren van de gemeentelijke marktbenadering en het vergroten van het rendement voor zowel gemeente als de markt. Daarnaast kijkt de gemeente ook vooruit tijdens de marktdag, naar welke opgaven er staan te komen en welke overkoepelende thema’s de opdrachtgever en opdrachtnemer met elkaar verbinden.
 
Aan het einde van de bijeenkomst wordt door de gemeente de ‘Marktdag’-bokaal uitgereikt. Een bokaal als blijk van waardering en tevredenheid van de Gemeente Amsterdam. Gebr. de Ronde was genomineerd voor deze bokaal, doordat wij door de projectleiding waren voorgedragen voor de goede resultaten van de werkzaamheden die wij in het afgelopen jaar hebben uitgevoerd in de gemeente. 
 
De verrassing was groot toen Henk de Ronde, namens Gebr. de Ronde de bokaal in ontvangst mocht nemen! We zijn ontzettend trots op het winnen van deze bokaal en willen de projectleiders en de gemeente danken voor deze erkenning. Daarnaast willen wij natuurlijk al onze medewerkers bedanken voor hun inzet!