Om de levensduur van bomen te verlengen, ondersteunen wij u door middel van optimale boomverzorging. Gebr. de Ronde voert als totale boomverzorger het controleren, planten, verplanten, verzorgen en snoeien van bomen uit. Daarnaast rooien wij ook bomen en voeren wij ook de inrichting van plantlocaties, groeiplaatsverbetering en ziektebestrijding uit.

Wij zorgen ervoor dat uw bomen er stralend uit zien

Bij het snoeien van bomen kunnen we een verjongings– of vormsnoei uitvoeren. Ook opkronen, het snoeien van takken tot de hoogte waar u de kroon wenst, is mogelijk. Tijdens werkzaamheden letten wij standaard op afwijkingen / ziekten. Indien deze geconstateerd worden dan zullen we in overleg met de klant stappen nemen. De eventuele verwijdering van ziek hout en dode takken nemen wij graag uit handen, alsmede de eventueel benodigde inboet. Zo zorgen we ervoor dat het er stralend uit blijft zien!

Boomverzorging bij Gebr de Ronde

Gecertificeerde allround boomverzorgers

Gebr. de Ronde is in het bezit van diverse kwaliteitscertificaten, waaronder het kwaliteitskeurmerk Groenkeur Beoordelingsrichtlijn Boomverzorging. Hiermee tonen wij onze duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap aan. De boomcontroles worden uitgevoerd door gekwalificeerde Boom Veiligheid Controleurs (BVC). Daarnaast hebben we een European Tree Worker (ETW) in dienst. ETW-ers zijn aantoonbaar erkende allround uitvoerende boomverzorgers.

De European Tree Worker voert werkzaamheden uit aan en in bomen met als doel deze gezond en veilig te houden. De ETW-er werkt op basis van kennis van bomen en houdt rekening met zaken aangaande natuurbehoud, milieubescherming en veiligheidsvoorschriften. Het uitvoeren van boomverzorgingswerkzaamheden vereist grondige en hoog gekwalificeerde training met speciale aandacht voor veiligheid op het werk.

European Tree Worker diploma

Het European Tree Worker diploma wordt erkend door het European Arboricultural Council (EAC) en alle Europese lidstaten. Met onze ETW-er bent u dus verzekerd van dienstverlening op basis van de hoogste kwaliteit. Van het snoeien tot het rooien van diverse soorten bomen, totale boomverzorging gebeurt door ons bedrijf door gespecialiseerde vakmensen.

Hebben uw bomen ook kwaliteitsverzorging nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

GroenKeur keurmerk