Ons bedrijf

MAAK KENNIS MET HET BEDRIJF

IS ER EEN PROJECT WAAR WIJ U BIJ KUNNEN HELPEN?

Over ons bedrijf

In februari 1955 startten twee broers, Mas en Henk de Ronde, een loonbedrijf de fruitteelt genaamd Gebr. de Ronde. In het rustieke dorpje Beusichem binnen de gemeente Buren groeit het bedrijf in de zestiger jaren snel. In de jaren zeventig gaat het minder goed in de fruitsector en Gebr. de Ronde schakelt over op onderhoud van grof groen, zoals bermonderhoud en de aanleg van picknickplaatsen.

In de jaren tachtig neemt de tweede generatie het aannemersbedrijf over. Gebr. de Ronde ontwikkelt zich in de loop der jaren tot een full service bedrijf op het gebied van groenvoorziening, straat- en civieltechnische werken. In 2003 is het pand volledig vernieuwd en uitgebreid. Sinds 2010 biedt het bedrijf ook multifunctionele bedrijfseenheden aan in een verzamelgebouw.

Team van gebr de ronde

Door de jaren heen heeft Gebr. de Ronde een degelijke reputatie opgebouwd als specialist op het gebied van:

  • Groenvoorzieningen
  • Boomverzorging

  • Cultuurtechniek

  • Wegenonderhoud

  • Riool- en straatwerk

De centrale ligging in het westen van de Betuwe, tussen Culemborg en Tiel, biedt de mogelijkheid efficiënt te werken door een groot deel van Nederland. Als een betrouwbare partner voor onze opdrachtgevers verzorgen wij uiteenlopende projecten en opdrachten voor regionale overheden als gemeenten en provincies. Bedrijven, zorginstanties, verenigingen en particulieren rekenen wij eveneens tot onze tevreden klanten.

Korte lijnen binnen onze organisatie

Binnen onze relatief kleine organisatie met ca. 30 medewerkers werken wij met “korte lijnen”. Beslissingen worden snel genomen, wat efficiënt en ook flexibel werken mogelijk maakt. Door inzet en vakmanschap van onze medewerkers, uitgerust met de meest moderne machines en gereedschappen, zijn wij in staat prestaties neer te zetten die zorgen voor het visitekaartje van Gebr. de Ronde.