11 juli 2024: In de afgelopen jaren hebben wij meerdere projecten in Amerongen uitgevoerd ten behoeve van het project “Amerongen Regenwaterproof”.

In Nieuwsblad de Kaap verscheen een mooi artikel over de werkzaamheden, welke onder leiding van Kees van Zutphen van de gemeente Utrechtse Heuvelrug zijn uitgevoerd:
“Amerongen Regenwaterproof was een fantastisch laatste kunstje om te mogen leiden voor Kees: “We hebben een slordige 8 miljoen euro uitgegeven om het probleem van regenwater ten oosten van de Koenestraat aan te pakken. Voor dezelfde problemen aan de westzijde moeten nog plannen gemaakt worden. In 2014 was de aanleiding het vervangen van de riolering in het oude dorp. Integraal bekeken konden we veel meer doen dan alleen de buizen vervangen. Zo riepen we een aantal adviseurs bij elkaar en ontstond het uiteindelijke plan ‘Amerongen Regenwaterproof’. In 2016 startten we met noodvoorzieningen op een paar plekken in Amerongen die bij hevige buien veel wateroverlast hadden. Nu is dit hele gebied aangepakt en moet het buien tot 50 millimeter aan kunnen.”
Kees roemt ook de verschillende samenwerkingen binnen het project: “De samenwerking met het hele projectteam was erg goed. Stuk voor stuk gedreven en professionele collega’s, waarmee we samen een mooie klus geklaard hebben. De communicatie in handen van Susan Claessens, maar ook voor de aannemer, Gebroeders De Ronde, niets dan lof. Altijd bereid tot meedenken en flexibel tijdens de werkzaamheden. Peter Jansen heeft fantastisch werk geleverd bij de wadi en ook Shell Reede leverde een mooie bijdrage door wasstraat bonnen beschikbaar te stellen.”
Ook voor projectleider Kees van Zutphen zit de klus er op. Niet alleen het werk in Amerongen, maar na 22 jaar werk voor onze gemeente mag hij met welverdiend pensioen. Kees laat met dit project een prachtig staaltje werk achter.”
Het volledige artikel is op de website van Nieuwsblad de Kaap  te lezen.

We willen de gemeente en al onze samenwerkingspartners bedanken voor de prettige en constructieve samenwerking. We wensen Kees een heel mooi pensioen toe!

Gerelateerde berichten

  • Strandhuisjes 1

Zomervakantie 2024

19 juli 2024 – Ook voor ons komt de zomervakantie er weer aan. Vanaf maandag 22 juli vieren wij vakantie en zijn wij voor een aantal weken niet of zeer slecht bereikbaar. Uw oproep kan

Project ‘Amerongen Regenwaterproof’ klaar

11 juli 2024: In de afgelopen jaren hebben wij meerdere projecten in Amerongen uitgevoerd ten behoeve van het project “Amerongen Regenwaterproof”. In Nieuwsblad de Kaap verscheen een mooi artikel over de werkzaamheden, welke onder leiding