Tekeningen Werkendam

21 juli 2022 – Voor de gemeente Altena zijn wij begin juli gestart met de eerste fase van het project “Reconstructie Werkensedijk en Hoogstraat te Werkendam”. De werkzaamheden voor dit project bestaan onder andere uit het opbreken van de huidige bestrating en opnieuw inrichten van de straat. Het werk wordt in verschillende fases uitgevoerd en wordt naar verwachting in oktober afgerond.

Afgelopen week ontvingen onze collega’s op dit werk, van buurtkinderen mooie tekeningen, om hen te bedanken voor de mooie nieuwe straat, waarbij de overlast voor hen meeviel.
Wij vinden het altijd leuk om waardering te krijgen voor het werk dat wij verrichten, maar deze waardering is wel erg speciaal!

Gerelateerde berichten

  • Strandhuisjes 1

Zomervakantie 2022

22 juli 2022 - Ook voor ons komt de zomervakantie er weer aan. Vanaf maandag 25 juli vieren wij vakantie en zijn wij voor een aantal weken niet of zeer slecht bereikbaar. Uw oproep kan

  • 20210038 CO2 RGB NL Logo 150dpi

Voortgang CO2 prestatieladder

20 juni 2022 - Het eerste halfjaar van 2022 is al weer bijna afgerond. In het eerste kwartaal hebben we bijna 80 ton CO2 uitgestoten met onze werkzaamheden. Dit is een flinke daling ten opzichte