Maaien bermen en ruw gras

Gebr. de Ronde verzorgt het maaien van alle soorten bermen en ruw gras. Het maaien en ruimen kan op verschillende manieren uitgevoerd worden, dit is afhankelijk van de eisen die de opdrachtgever stelt, bijvoorbeeld met betrekking tot ecologisch beheer. Hieronder een aantal voorbeelden hoe wij de maaiwerkzaamheden kunnen uitvoeren:
 
  • Maaien met behulp van schijvenmaaiers: Hierbij blijft het maaisel enige dagen liggen om vervolgens opgeruimd te worden door te wiersen en het in ronde balen persen. Deze balen worden getransporteerd naar erkende verwerkers.
  • Maaien met behulp van klepelmaaiers: Hierbij blijft het maaisel na het maaien verspreid over het veld achter.
  • Maaien met behulp van maai-zuig combinatie: Op deze manier wordt in één werkgang het gras gemaaid en geruimd. Dit is een groot voordeel bij zeer nauwe bermen en bij meterstrook maaien, waar in een later stadium de rest van de berm gemaaid wordt.
 
Gebr. de Ronde maakt gebruik van moderne machines om de klant zo goed mogelijk te bedienen. Wij zijn bijvoorbeeld de eerste en tot nu toe enige met een Herder Musketier maai-zuigcombinatie. Aan het draaibare giekenstel is een klepelmaaier gekoppeld welke is uitgerust met een “Nivotronic” systeem. Dit systeem zorg voor een automatische bodemvolging van de klepelmaaier.
 
Neem voor al uw maaiwerkzaamheden contact met ons op.
 
maaien bermen1maaien bermen3Maaien 2Maaien ruwgras
Maaien 3Maaien 4Gras persen 1Gras persen 2
Buy SneakersFullress , スニーカー発売日 抽選情報 ニュースを掲載!ナイキ ジョーダン ダンク シュプリーム SUPREME 等のファッション情報を配信!